Μερίδες: 4
Πόντοι ανά μερίδα: 6,5
Υλικά
360 γρ. πέννες ωμές
1 κονσέρβα τόνο των 200 γρ. σε νερό
8 κγ μαγιονέζα λάιτ
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
Λίγο άνηθο
Εκτέλεση
Αφού βράζουμε τα ζυμαρικά τα κρυώνουμε καλά και τα στραγγίζουμε.
Ανακατεύουμε τον τόνο με το κρεμμύδι και τον άνηθο.
Βάζουμε τις πέννες σε μια σαλατιέρα, ρίχνουμε το μίγμα του τόνου. Στο τέλος ρίχνουμε την μαγιονέζα και στολίζουμε την σαλατιέρα μας με λίγα φυλλαράκια άνηθο.
This entry was posted
on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024
and is filed under
Ζυμαρικά,
Ψάρια
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.