Μερίδες: 4
ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 6
Υλικά
500 γρ. μοσχάρι
600 γρ. κολοκυθάκια
4 ΚΣ λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 τομάτες φρέσκιες
2 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό
1 ΚΣ τομάτα πελτέ
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το κρέας σε 4 μερίδες.
Σωτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι.
Προσθέτετε το κρέας και συνεχίζετε για λίγο το σωτάρισμα.
Πολτοποιείτε τις τομάτες στο μπλέντερ και ρίχνετε το χυμό στην κατσαρόλα.
Βάζετε επίσης τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζάνια νερό.
Το αφήνετε να βράσει μισή ώρα.
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε μεγάλα κομμάτια και αφού βράσει το κρέας τα ρίχνετε από πάνω κι ανακατεύετε.
Τα αφήνετε άλλη μισή ώρα να βράσουν.
This entry was posted
on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024
and is filed under
Κρεατικά
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.