Μερίδες: 2
ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 8
Υλικά
400 γρ. στήθος κοτόπουλου
4 κγ λάδι
1 ΚΣ μουστάρ
2 ΚΣ σόγια σως
1 ποτηράκι κρασί λευκό
3 πιπεριές σε διάφορα χρώματα
2 καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
1 τομάτα
Λίγα μανιτάρια
Εκτέλεση
Σε γουόκ ή αντικολλητικό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι κι σωτάρουμε το κοτόπουλο, αφού το κόψουμε σε κομμάτια. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά κομμένα σε κομμάτια επίσης, σωτάρουμε και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε τη σόγια σως, την μουστάρδα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 40' περίπου.
Σερβίρουμε σε ίσες ποσότητες και συνοδεύουμε με ρύζι (υπολογίζοντας τους ανάλογους ΠΟΝΤΟΥΣ της ποσότητας του).
This entry was posted
on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024
and is filed under
Πουλερικά
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.