Μερίδες: 4
ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 2,5
Υλικά
4 Μήλα
2 ΚΣ υποκατάστατο ζάχαρης
2 ΚΣ χυμό λεμονιού
1 κουτί ζελέ λεμόνι
1 φλ. σαντιγί
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βγάζουμε τα κουκούτσια από τα μήλα και τα βράζουμε με την ζάχαρη, τον χυμό του λεμονιού και 4 κουταλιές της σούπας νερό.
Αφού βράσουν τα μήλα, τα λιώνουμε στο μίξερ, προσθέτοντας τον ζελέ αφού τον έχουμε διαλύσει σε ένα φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό νερό και βάζουμε το μείγμα μας στο ψυγείο.
Αφού αρχίσει να πήζει, προσθέτουμε και την σαντιγί, ανακατεύουμε καλά και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες.
Σημείωση:
Η παραπάνω συνταγή μπορεί να γίνει νηστίσιμη άν χρησιμοποιηθεί φυτική κρέμα γάλακτος προκειμένου να γίνει η σαντιγί.
This entry was posted
on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024
and is filed under
Επιδόρπια,
Φρούτα
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.