Καλαμαράκια γιαχνί

Αναρτήθηκε σε:

Μερίδες:
ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 5,5

Υλικά:
1 κιλό καλαμαράκια σε ροδέλες
1 κιλό κρεμμύδια ροδέλες
1 κουτί τοματάκια ψιλοκομμένα
1 φύλλο δάφνης
1 μικρό ποτηράκι κρασί λευκό ή ξύδι
2 ΚΣ λάδι

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και το ζεσταίνουμε. Σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει, έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί  και τα βράζουμε, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να σφίξει η σάλτσα.

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου