Μερίδες: 4
ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 5,5
Υλικά:
1 κιλό καλαμαράκια σε ροδέλες
1 κιλό κρεμμύδια ροδέλες
1 κουτί τοματάκια ψιλοκομμένα
1 φύλλο δάφνης
1 μικρό ποτηράκι κρασί λευκό ή ξύδι
2 ΚΣ λάδι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και το ζεσταίνουμε. Σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει, έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και τα βράζουμε, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να σφίξει η σάλτσα.
This entry was posted
on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024
and is filed under
Θαλασσινά
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.