Μερίδες: 4
Υλικά
2 κόκκινες πιπεριές, σε κυβάκια
2 κίτρινες πιπεριές, σε κυβάκια
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
1 ΚΣ σόγια σως λάιτ
1 ΚΣ σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Ετοιμασία
Ρίχνουμε σε ένα μπωλ τις πιπεριές και τα μανιτάρια, το ξύσμα και το χυμό απ' το λεμόνι και τη σόγια σως. Αναδεύουμε καλά ώστε τα λαχανικά να καλυφθούν με τους χυμούς.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι (ή γουόκ) και προσθέτουμε τα λαχανικά. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά, αναδεύοντας συχνά.
Ρίχνουμε το φαγητό σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με το σχοινόπρασο.
This entry was posted
on Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024
and is filed under
Λαχανικά
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.