Καροτοσαλάτα στο τηγάνι

Αναρτήθηκε σε: ,

Μερίδες: 4
ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 1

Υλικά
450 γρ. καρότα, τριμμένα
1 κρεμμύδι κόκκινο σε φέτες
2 μικρά πιπεράκια πράσινα τσίλι σε φέτες
Μια τσιμπιά ζωμό σε σκόνη
1 κγ σπόρους κύμινου
1 κγ σκόνη κόλιανδρου
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

Ετοιμασία
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε τα καρότα με το κρεμμύδι.
Προθερμαίνουμε ένα βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε τα καρότα. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 5'-6', αναδεύοντας καλά.
Σερβίρουμε την σαλάτα καυτή σαν συνοδευτικό ή κρύα σαν πικάντικη σαλάτα.

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου