ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 1
Υλικά
450 γρ. καρότα, τριμμένα
1 κρεμμύδι κόκκινο σε φέτες
2 μικρά πιπεράκια πράσινα τσίλι σε φέτες
Μια τσιμπιά ζωμό σε σκόνη
1 κγ σπόρους κύμινου
1 κγ σκόνη κόλιανδρου
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
Ετοιμασία
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε τα καρότα με το κρεμμύδι.
Προθερμαίνουμε ένα βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε τα καρότα. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 5'-6', αναδεύοντας καλά.
Σερβίρουμε την σαλάτα καυτή σαν συνοδευτικό ή κρύα σαν πικάντικη σαλάτα.
This entry was posted
on Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024
and is filed under
Λαχανικά,
Σαλάτες
.
You can leave a response
and follow any responses to this entry through the
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.